november 16, 2016

Boxwatcher

Een belangrijke eigenschap voor elke Self-storage site, is het niveau van beveiliging. Boxwatcher® is een uniek gepatenteerd product, speciaal ontwikkeld voor de self-storage markt. Geen enkel ander systeem kan een dergelijke garantie bieden dat uw goederen veilig zijn opgeslagen.

In aanvulling op onze toegangscontrolesystemen, beveiligingssystemen, camera bewaking, alarm en brand beveiliging, is het mogelijk om uw klanten individuele unit beveiliging te bieden.

boxwatcher-digital-header

Passieve infrarood Reporter

Boxwatcher® werkt met PIR (passief infrarood) en registreert elke beweging in een beveiligde unit. Inbraak via de zijkant of de bovenzijde van een unit is onmogelijk. Boxwatcher® reageert ook op sabotage van het systeem.

sc solutions selfstorage boxwatcher


Snelle installatie

Boxwatchers kunnen ook geïnstalleerd worden in reeds verhuurde units, waar toegang tot de unit moeilijk is.


SC Access

Boxwatcher® is volledig geïntegreerd met onze SC Access software. Individuele unit alarmen kunnen worden uitgeschakeld doormiddel van het invoeren van een pincode (of tag sleutel) door de klant. Wanneer de klant vertrekt en zijn code nogmaals invoert, zal het alarm weer ingeschakeld worden.

sc solutions selfstorage sc access

SC Access (Klik op de afbeelding om te vergroten)


Driefasig alarm

In combinatie SC Access, is het mogelijk om drie alarmniveaus met de vereiste acties in te stellen.

Bijvoorbeeld: Alarm één. Nadat er een beweging in een unit geconstateerd is, zal er 30 seconden lang een sirene klinken. Als er binnen een minuut verdere bewegingen worden gedetecteerd, zal de Boxwatcher® naar alarmfase twee gaan. De sirene zal weer gedurende 30 seconden klinken en de self-storage operator zal een melding ontvangen. Fase drie begint als er binnen twee minuten verdere bewegingen worden gedetecteerd. Indien nodig, zal naast de sirene, het pandalarm worden geactiveerd. Ook kunt u er voor kiezen dat er bij alarmfase drie een melding wordt verstuurd naar een beveiligingsbedrijf. Zij zullen dan geïnformeerd worden met alle nodig details, zoals om welke ruimte het gaat. Deze berichten kunnen per SMS of Email verstuurd worden. De berichten zijn per alarmfase in te stellen.

sc solutions selfstorage cb150

*CB 150 besturingskast


Wilt u graag meer informatie?

Onze adviseurs nemen graag contact met u op over onze producten en services.

sc-solutions-contactbutton-nl